top of page

Joga v prihajajočem šolskem letu

Updated: Sep 3, 2019

V letošnjem poletju mi je bilo še posebej v veselje, da se je iz majhne pobude na otoku Cresu rodila cela skupina podobno mislečih, ki so se z mano družili vse dni našega dopusta. Nekateri že dolgo vadeči, nekateri prvič na jogi, znani obrazi, pa mnogi nepoznani, so točno ob uri vsak dan zavzeli svoje mesto na blazini in v senci borovcev (v najlepšem kampu na svetu) vsak dan vadili z mano. Po končani uri vadbe in meditacije smo se zbirali na pravih majhnih pogostitvah in kramljali o tisočerih stvareh. Joga je tako povezala celo paleto različnih življenjskih izkušenj in me seznanila z zgodbami, ki jim sicer ne bi nikdar uspela prisluhniti.

Podpora krasnih novopečenih jogistk in jogistov me je navdušila, da se na Cres vrnemo še pred prihodnjim poletjem. Jeseni bomo uredili vse ostale podrobnosti glede namestitve in termina, računamo pa, da se za podaljšan vikend dobimo na druženju z jogo na Cresu v maju 2019.

Za uvod jeseni načrtujemo druženje z jogo v Planici in vabimo na oddih od petka, 23.11.2018 dalje. Čudovito okolje v dolini pod Poncami bo nudilo res lepo kuliso za vadbo joge in meditacijo ter iskanje miru v sebi in zunaj nas.

Septembra spet pričenjamo z redno tedensko vadbo v Celju. V preteklem letu se je že oblikovala skupina pridno vadečih jogistk, ki se z letošnjim letom seli v nove prostore. Vadba bo sicer v manjši obliki še potekala v TKBAK, večji prostor in daljši termin pa nam bo letos omogočil medicinski center Paracelzus, kjer imamo v I. nadstropju bivše poslovne stavbe Zlatarne Celje na voljo dvorano ob sredah, med 17.30 in 19.00 uro. Redno vadeči imajo pri jesenski ali spomladanski vikend delavnici popust v višini 50 €, od letos dalje pa lahko podarite še posebej koristno darilo, darilni bon za mesečno vadbo.

Veselim se našega skupnega druženja in nasvidenje v sredo, 5.9.2018!

Comments


bottom of page