top of page

Joga v prihajajočem šolskem letu 2021/22Z jogo v prihajajočem šolskem letu 2021/22 pričenjamo 7.9.2021. Vabim vas, da se tudi letos pridružite našim srečanjem, kjer bomo skupaj poskušali zaustaviti misli v danem trenutku in z dihom uskladiti naše telo.


Letos bo joga, tako kot v preteklih letih, potekala v centru mesta in sicer v Zrcalni dvorani študentskega servisa Študentski, d.o.o., v kletni etaži na naslovu Ljubljanska cesta 3a, Celje. Vstop je iz pasaže med parkiriščem pri Maksimiljanu in Ljubljansko cesto.


Termin joge je torek, od 17.30. do 18.30.


Joga je primerna tako za začetnike, kot tiste, ki se z njo srečujete že vrsto let. Za nove jogistke in jogiste pa nekaj kratkih napotkov. Vadimo v lahkih, udobnih oblačilih iz naravnih materialov, lahko smo bosi, uporaba blazin (lahko tudi odeje, debele brisače ipd.) je obvezna, bodimo pazljivi, da ne vadimo s polnim želodcem, na vadbo pridemo par minut pred začetkom, da se v miru pripravimo, izklopimo telefone in si ob vstopu v dvorano obljubimo, da bomo naslednjih 60 minut namenili samo sebi.


Joga, ki jo izvajamo, je zen yoga. Ta temelji na treh vidikih, ki soustvarjajo celovitost: kako spraviti v ravnotežje telo, dih in um. Temelječa na zen budizmu, japonski različici kitajskega čan budizma, pri doseganju ravnotežja zen yoga uporablja številne nize položajev pri vadbi, meditacijo, masažo, postenje, vaje v parih, dihalne vaje, …


Dodatne informacije, cenik in prijavnica se nahajajo na tej povezavi.


Jogo izvaja Mojca Furman Oman, registrirana joga učiteljica pri Joga združenju Slovenije. Informacije so možne na e-naslovu mojca@urbanisti.com ali po telefonu 031 555 201.


Nasvidenje v torek, 7. septembra 2021!


Opomba za letošnje "corona" vadbeno leto:

- termini vadbe v septembru 2021: 7., 21. in 28.9.

- prilagajali se bomo epidemiološki situaciji, zato se bo letos vadba obračunala glede na dejansko prisotnost

- za obisk vadbe je od 6.9. dalje nujen PCT pogoj


Comments


bottom of page