top of page

TEDENSKA VADBA YOGE poteka skozi celotno šolsko leto od septembra do maja, razen v času praznikov in šolskih počitnic.

V šolskem letu 2021/22 poteka vadba ob torkih ob 17.30 uri v Zrcalni dvorani študentskega servisa Študentski, d.o.o., kletna etaža na naslovu Ljubljanska 3a, Celje. Vadba traja 1 uro. Prijava je možna preko spletnega obrazca (spodaj).

Manjše zaključene skupine vadijo tudi v Teozofski knjižnici in bralnici Alme M. Karlin na Muzejskem trgu 8.

Vadimo v lahkih, udobnih oblačilih iz naravnih materialov, lahko smo bosi, uporaba blazin (lahko tudi odeje, debele brisače ipd.) je obvezna, bodimo pazljivi, da ne vadimo s polnim želodcem, na vadbo pridemo par minut pred začetkom, da se v miru pripravimo, izklopimo telefone in si ob vstopu v dvorano obljubimo, da bomo naslednje minute namenili samo sebi.

Število mest je omejeno. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest.

TOREK

17.30 - 18.30

€ 80 / 3 zaporedni meseci

€ 100 / 10 obiskov

Vaša prijava je bila uspešno poslana!

S prijavo soglašam, da pristopam k vadbi z zavedanjem o lastnih zdravstvenih omejitvah in prevzemam odgovornost pri morebitnih poškodbah ali zdravstvenih težavah. Osebni podatki bodo uporabljeni za izdajo računa in nujno obveščanje glede vadbe.

Zrcalna dvorana študentskega servisa

Študentski, d.o.o.

Ljubljanska 3a, Celje

PODARI VADBO YOGE

DARILNI BON

vrednost: € 30

Bon se lahko koristi za enomesečno vadbo yoge v šolskem letu 2021/22.

Thanks! Message sent.

Uporabnik bona soglaša, da pristopa k vadbi z zavedanjem o lastnih zdravstvenih omejitvah in prevzema odgovornost pri morebitnih poškodbah ali zdravstvenih težavah. Osebni podatki bodo uporabljeni za izdajo računa in nujno obveščanje glede vadbe. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Bon velja za koledarski mesec. Točen termin vadbe (izbira meseca) se uskladi z učiteljico yoge.

bottom of page